MÜSİAD’tan Çukuröz’e ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Çorum Şube Yönetim Kurulu, çıkan yangın sonucu...

21 Kasım 2014 Cuma 18:33
 MÜSİAD’tan Çukuröz’e ziyaret


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Çorum Şube Yönetim Kurulu, çıkan yangın sonucu 27 evin kül olduğu Bayat ilçesine bağlı Çukuröz köyünü ziyaret etti. 

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’nün de eşlik ettiği ziyarette MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, yangında evlerini kaybeden ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

MÜSİAD heyetiyle birlikte yangın bölgesinde incelemeler yapan Bekiroğlu, “Çukuröz köyünde büyük bir afet yaşanmıştır. Bu acı olayın ardından devletimiz ve millet seferber olmuş, buradaki insanlarımızın yaralarını sarmak için en harekete geçmiştir. Köylülerimiz asla mağdur olmayacaktır. Bizde MÜSİAD olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Yaşanan olay üzüntü verici olsa da herhangi can kaybının yaşanmaması sevindirici. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın” dedi.

Belediye Başkanı Ekrem Ünlü de, devletin Çukuröz köyü halkının yanında olduğunu belirterek, mağdur ailelerin ihtiyaçlarının en kısa sürede karşılanacağını belirtti.


MÜSİAD’tan Başkan Ünlü’ye ziyaret


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Çorum Şube Yönetim Kurulu Başkanı Rumi Bekiroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’yü ziyaret etti. 

MÜSİAD heyeti, ziyarette yerel seçimlerde yeniden Belediye Başkanı seçilen Ekrem Ünlü’yü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. MÜSİAD çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü de ilçenin sorunları ve çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Çorum Şube Yönetim Kurulu Başkanı Rumi Bekiroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Çukuröz köyünü ziyaret etti.





İHA

Son Güncelleme: 21.11.2014 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165