“Müslüman Kimliği ve Dünyevileşme”

Çorum Belediyesi, altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra kültür sanat etkinliklerini de...

14 Ekim 2014 Salı 18:20
 “Müslüman Kimliği ve Dünyevileşme”


Çorum Belediyesi,  altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra kültür sanat etkinliklerini de aksatmaksızın tüm hızıyla sürdürüyor.


Belediye, İslami İlimler Dergisi ile birlikte Müslüman Kimliği ve Dünyevileşme adlı sempozyum düzenliyor. 18-19 Ekim tarihlerinde Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek olan oturumlarda ülkemizin önde gelen bilim adamları tebliğ sunacak. Açılışı 18 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan sempozyumla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Muzaffer Külcü, tüm Çorum halkını iki gün boyunca sempozyumda sunulacak olan tebliğleri dinlemeye davet etti.


Gazeteci-yazar Yusuf Kaplan, yazar Cihan Aktaş, Diyanet İşleri Stratejik Daire Başkanı Dr. Necdet Subaşı, Prof. Dr. Hayri Kırbaşoğlu, Prof. Dr. Mehmet Mahfuz Söylemez, Prof. Dr. Mustafa Tekin, Prof. Dr. Burhanettin Tatar, Prof. Dr. Mesut Okumuş, Prof. Dr. Mehmet Evkuran, Prof. Dr. Burhanettin Can, Doç. Dr. Hakan Olgun, Doç. Dr. İhsan Toker, Yrd. Doç. Dr. Şevket Kotan, yazarlar Suheyb Öğüt, Asım Öz ve Ercan Yıldırım ile Hatice Vicdan Tekin’in tebliğ sunacağı sempozyumun bu alanda çalışan araştırmacılar ve bilim adamlarına önemli fikirler vereceğine inandığını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, sempozyumda sunulan bildirilerin daha sonra kitap haline getirilerek bilim dünyasının istifadesine sunulacağının altını çizdi.


Külcü, sempozyuma tüm Çorum halkını davet etti.




Son Güncelleme: 14.10.2014 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aa 2014-10-14 23:04:48

abdurrahman arslan hoca da gelseydi iyi olurdu

banner165