Mustafa Ak’dan Başkan İsbir’e ziyaret

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’i ziyarette etti.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 11:39
Mustafa Ak’dan Başkan İsbir’e ziyaret

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’i ziyarette etti.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır ve Başkan Yrd. Ferhat Erdoğan ile  heyeti  Başkan İsbir’i ziyarette bulundu. Başkan Mustafa Ak ve heyetini Ortaköy ilçe Kaymakamı Mehmet Erdem ve Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir karşıladı.

Belediye Başkanı Taner İsbir yaptığı hoş geldiniz konuşmasında; İlçenin tarihi, ekonomik durumu, coğrafi konumu ve 3 yıl içinde yapılan Belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi.


Başkan Mustafa Ak, yaptığı konuşmada Şapinuva Ören yeri, İncesu kanyonu ve ilçe merkezini gezerek Ortaköy ilçesinin Tarihi ve doğal güzelliklerini görmüş olduk, imkanların bu kadar kısıtlı olduğu bir ilçede yapılan çalışmalar takdire şayandır, yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Taner İsbir’i yürekten kutluyorum, bizlerde imkanlarımız dahilinde sizlere elimizden gelen destekleri vermekten çekinmeyeceğiz, İnşallah Ortaköy İlçemize vereceğimiz destekler sürecektir” dedi. Başkan İsbir Mustafa Ak ve heyete kültürel mirasımız çanta, çorap ve Hitit tarihi ile ilgili Kadeş anlaşmasını içeren plaket verdi.


Tekrar söz alan Başkan İsbir yaptığı açıklamada Belediye Başkanımız Mustafa Ak ve heyetinin yapmış olduğu ziyaret bizi fazlasıyla onure etmiştir, bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Keçiören Belediye Başkanımız Mustafa Ak beyefendiye ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.


Son Güncelleme: 08.05.2017 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.