Müsteşar Erdem’den Külcü’ye ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Erdem, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

24 Mart 2017 Cuma 21:02
Müsteşar Erdem’den Külcü’ye ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Erdem, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.


SGK İl Müdürü Duran Cesur, İş- Kur İl Müdürü Ali Şahan ve beraberindeki heyetle birlikte Başkan Külcü’yü ziyaret eden müsteşar Erdem, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği “Milli Seferberlik” kapsamında bakanlığının yoğun bir şekilde çalıştığını ve bu kapsamda Çorum’a geldiklerini söyledi. 2017 yılında 2 milyon vatandaşı iş sahibi yapmayı hedefleyen “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında Çorum’a çeşitli temaslarda bulunduklarını söyleyen Erdem, “Projenin birinci ayağında Çorum’a gelmiştik. O zaman esnafımızla, ziraat odalarımızla, iş adamlarımızla temaslarımız olmuştu. Proje kapsamında ikinci kez Çorum’a geldik. Esnaf odamızı ziyaret ettik, esnaf ziyaretleri yaptık. Amacımız iş istihdamı oluşturarak işsizliği, kayıt dışı çalışmayı aşağı düşürmek.” dedi.


İşsizlik oranını 2017 yılı içerisinde yüzde 10’un altına düşürmeyi hedeflediklerini söyleyen Erdem, projede önemli mesafe aldıklarını ve 2017 yılının başından 20 Mart tarihine kadar mevcut istihdama ek 357 bin 594 kişinin çalışma hayatına başladığını söyledi.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Çorum Valiliği koordinatörlüğünde yürütülen “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programına Çorum Belediyesi olarak dahil olduklarını ve bu kapsamda iş adamları ile görüşmeler yaptıklarını vurgulayarak belediye olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.


Son Güncelleme: 24.03.2017 21:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165