Müsteşar Yardımcısı Çorum'dan memnun

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük, Çorum’u ziyaret etti.

24 Mayıs 2017 Çarşamba 15:10
Müsteşar Yardımcısı Çorum'dan memnun

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük, Çorum’u ziyaret etti.


İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile bir toplantı yapan Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük, Çorum’da yürütülen projeler ve eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük, Çorum’da Eğitim Kalitesini Artıma Projesi (ÇEKAP) kapsamında yapılan faaliyetlerden memnuniyetini ifade ederek İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’e teşekkür etti.  

Akşam İmam Hatip Okullarının ortak hazırladıkları Atatürk Kapalı Spor Salonun’daki İmam Hatipliler Gecesi programına katılan Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük: “Çorum’a her geldiğimde İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu sayının artmış olmasından dolayı başta çalışmalarını çok yakından takip ettiğim il Milli Eğitim Müdürümüze, mesai arkadaşlarına ve onları yalnız bırakmayan Belediye Başkanımıza katkılarından dolayı çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bakanlık olarak Çorum’un bizim üzerimizde ayrı bir önemi olduğunu bilmenizi istiyorum Bu programın hazırlanmasında emeği geçen STK’larımıza çok teşekkür ediyorum. Çok zor günler geçirdik. Bugünkü nimetlerin kıymetini bilmek mecburiyetindeyiz. Birbirimize düşmeden hep birlikte bu ülkeye hizmete devam edeceğiz. İmam Hatip Liselerinin öğrenci kalitesinin artırılması için de Bakanlık olarak çalışıyoruz. Biz bu çocukları hem bu ülkeye hem de anne babalarına layık birer evlat olarak yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz.” dedi.

Program sonrasında başarılı öğrencilere ödül veren Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Çorum‘da eğitim adına yapılan çalışmalardan duyduğu  memnuniyeti ifade eden Büyük, Çorum’a daha sık gelmek istediğini belirtti.


Son Güncelleme: 24.05.2017 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.