Müsteşar Yardımcısı Tuna’da tam destek

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yılmaz Tuna’yı ziyaret etti.

18 Ocak 2015 Pazar 13:51
 Müsteşar Yardımcısı Tuna’da tam destek


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yılmaz Tuna’yı ziyaret etti.


Rektör Prof. Dr. Alkan, bakanlık tarafından sağlanan bütçe imkanlarıyla Hitit Üniversitesi’nin fiziki altyapı eksikliğini büyük bir hızla giderdiğini ve hızlı bir kampüsleşme süreci yaşadığını belirterek, merkez ve ilçelerde tamamlanan ve halen yapımı devam eden inşaatlarımız ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.


Üniverstenin 2010 ve öncesinde ortalama % 80’lerde bir gerçekleşme Oranına sahipken, 2014 Mali Yılı sonu itibarıyla bu oranın % 123’e yükseldiğini belirten Rektör Alkan, göreve geldikleri günden bu güne Üniversiteye verilen tüm desteklerden dolayı Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz başta olmak üzere, Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı M. Cüneyd Düzyol’a, Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yılmaz Tuna’ya, Çorum milletvekillerine ve bu sürece katkı sağlayan herkese teşekkür etti.


Müsteşar Yardımcısı Tuna da, Rektör Alkan’ın büyük bir heyecanla yapmış olduğu başarılı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek yıllardır kampüs sorunu yaşayan Hitit Üniversitesi’nin sağlanan işbirliği ve oluşturulan sinerji sonucunda kampüs sorunun çözümlenmesinin mutluluk verici olduğunu dile getirdi. Tuna, bundan sonraki süreçte de Hitit Üniversitesi’ne destek vereceklerini sözlerine ekledi.




Son Güncelleme: 18.01.2015 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165