Nakliyeciler iftarda buluştu

Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası iftar düzenledi.

26 Temmuz 2014 Cumartesi 11:57
 Nakliyeciler iftarda buluştu


Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası iftar düzenledi.


Saray Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar öncesi Osmancık Müftülüğü’ne bağlı din görevlileri ilahiler ve dualar okudu.


Oda Başkanı Bilal Karatağ’ın ev sahipliği yaptığı iftara Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık eski Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Jandarma Komutanı İrfan Kıymaz, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, İlçe Müftüsü Süleyman Çoban, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütünün başkan ve temsilcileri, belediye meclisi üyeleri, nakliyeciler ve çok sayıda konuk katıldı.


Yemekte kısa bir konuşma yapan Oda Başkanı Karatağ, katılımlarından dolayı konuklara teşekkür ederek, "Davetimize icabet ettiğiniz için siz değerli konuklarımıza teşekkür ediyorum. Mübarek bir ayda birlikte olmak, bu ayın güzelliğini hep birlikte yaşamaktan dolayı huzurlu ve mutluyuz. Bu mübarek ayın ardından kutlayacağımız Ramazan Bayramının da ülkemize, milletimize ve dünyamıza hayırlar getirmesini Allah’tan diliyorum" dedi.


Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.


İftar Osmancık Müftüsü Süleyman Çoban'ın yaptığı dua ile sona erdi. 






Son Güncelleme: 26.07.2014 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.