‘Nasıl Giderim’ uygulaması hizmette

Çorum Belediyesi toplu ulaşımda mobil uygulamadan sonra internetten ve otobüs duraklarına koyduğu keos cihazı ile nasıl giderim uygulamasını hizmete sundu.

12 Nisan 2017 Çarşamba 11:46
 ‘Nasıl Giderim’ uygulaması hizmette


Çorum Belediyesi toplu ulaşımda mobil uygulamadan sonra internetten ve otobüs duraklarına koyduğu keos cihazı ile nasıl giderim uygulamasını hizmete sundu.

Çorum halkının günlük yaşamını kolaylaştıracak her türlü yeniliği uygulamaya koymak için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’nün talimatıyla toplu ulaşım hizmetlerinde daha hızlı ve konforlu hizmet vermek için geçtiğimiz yıllarda başlattığımız akıllı duraklar ve klimalı duraklar vatandaşlarımız tarafından beğeni toplamıştı. Bu kapsamda başlattığımız mobil uygulamanın ardından şimdi de ulasim.corum.bel.tr internet sitemizden ve valilik önündeki klimalı durağımıza koyduğumuz keos ile "Nasıl Giderim" uygulamasını hizmete sunduk” dedi.


“Hizmeti hemşehrilerimizin ayağına götürüyoruz” diyen Turhan Candan, “Hizmete sunduğumuz bu uygulama ile birlikte hemşehrilerimiz ve il dışından şehrimize gelen vatandaşlarımız uydu haritasından da şehrimizi görerek seçilen otobüs hattının hangi duraklardan geçtiğini görebilecekler. Hatta çalışan otobüs sayıları, hat hareket saatleri, durağın adına göre arama, belediye sınırları içerisinde bulunan başlangıç ve bitiş noktalarına göre mahalle, sokak seçildiğinde size o sokakta bulunan durakları görebilecekler. Toplu ulaşımda kaliteyi artırmak için yenilikleri hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz." dedi.


Son Güncelleme: 12.04.2017 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165