Nevruz Bayramını kutladı

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, baharın müjdecisi Nevruz Bayramını kutladı.

20 Mart 2017 Pazartesi 16:51
Nevruz Bayramını kutladı

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, baharın müjdecisi Nevruz Bayramını kutladı.

Uslu,  “Nevruz, hem Ön Asya ve Balkan halklarının hem de Türk kültürünün içerisinde önemli yeri olan bir ortak değerdir. Bu değeri aslına, amacına, coşkusuna uygun bir biçimde kutlamak ve bunu da kutlarken kesinlikle Çanakkale ruhunun bizim ruh dünyamızda yarattığı o olgunluğa, birlikteliğe uygun bir biçimde kutlamak arzusundayız.

Geleceğimizi risk edecek, düşmanlıkları, kırgınlıkları, karşıtlıkları artıracak bir kısım aşırılıklara fırsat vermemek gibi bir duyarlılıkla nevruzu kutlamak durumundayız. Nevruzu millet olma şuuru ile ortak bir coşkuyla kutlayacağız. Huzuru, barış ve istikrar ortamını bozmak isteyenlere de prim vermeden kutlamanın, olgun ve sorumlu bir davranış sergilemenin tam da fırsatı olduğunu düşünüyorum. Bu geleneğin sonsuza kadar sürmesi ve ülkemize barışa vesile olması dileğiyle, Nevruz Bayramınızı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.


Son Güncelleme: 20.03.2017 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.