O mahalleye 23 milyonluk yatırım

Çorum Belediyesi'nin mahalle iftarları sürüyor. Belediye Başkanı Gül, mahalleye 23 milyonluk yatırım yaptıklarını söyledi

07 Haziran 2018 Perşembe 16:31
O mahalleye 23 milyonluk yatırım

Gülabibey Mahallesi sakinleri Çorum Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Çorum Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarının 4’ncüsü Gülabibey Mahallesi’nde verildi.

Rüstem Eren Parkı içerisinde verilen iftar yemeğine AK Parti Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti Milletvekili adayı Serap Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Belediye Meclis Üyeleri, Gülabibey Mahalle Muhtarı Hikmet Durgun ve binlerce vatandaş katıldı.

İftar yemeği öncesinde konuşma yapan Belediye Başkanı Zeki Gül, Gülabibey Mahallesine en güzel şekilde hizmet vermenin gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi. Gülabibey Mahallesi’ne yapılan yatırımlardan da bahseden Belediye Başkanı Zeki Gül, Belediyeye iletilen eksikliklerin de bir an evvel giderilmesi için gayret göstereceklerini dile getirdi.

Gül; “Ramazan ayını siz kıymetli hemşehrilerimizle idrak etmenin bahtiyarlığını yaşıyorum. Bu yıl mahallerimizde yine gönül sofraları kurduk. Kardeşlerimizle, ailelerimizle birlikte; samimi sofralarda buluşmaya devam ediyoruz. Gülabibey Mahallesinde 4. mahalle iftarımızı yapıyoruz. Gülabibey Mahallemiz şehrimizin en büyük mahallelerinden bir tanesi. Biz de Çorum Belediyesi olarak diğer mahallerimizi olduğu gibi, Gülabibey Mahallemizi de hizmetlerimizle süslüyoruz. Buraya kültürel, sanatsal faaliyetlerin yapılabildiği, eğitim – öğretim kurslarının düzenlenebildiği, resim, dikiş, nakış, sanat kurslarının düzenlenebildiği çok güzel bir Mahalle Kültür Merkezi kazandıracağız. Mahallemize 23 milyon TL’lik bir yatırım yapıyoruz. Diğer mahallelerimizde bulunan merkezler gibi burası da Gülabibey’de bir yaşam merkezi olacak. Bunların dışında yolların yapımına, park ve bahçelerin bakımlarına devam ediyoruz. Mahallelerimizdeki camilerimizin, ibadethanelerimizin tamirine, tadilatına, bakımına devam ediyoruz. 150 kişilik Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu’nu Gülabibey Mahallemizde inşa ediyoruz. Yine Mahallemize iki tane Mahalle mescidi kazandırdık. Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramını şimdiden tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

GÜLABİBEY’DE OY ARTIŞI BEKLİYORUM

Çorum Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşma yapan AK Parti Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, Gülabibey Mahallesi’nin AK Partiye %85’e yakınının oy verdiğini ve 24 Haziran seçimlerinde oy oranın bu oranın üstüne çıkması temennisinde bulundu. Kendisinin de Gülabibey Mahallesi sakinlerinden olduğunu belirten Milletvekili Ceylan, 24 Haziran seçimleri için vatandaşlardan söz aldı. Türkiye’nin 15 Temmuz’da vatan hainleri tarafından parçalanmaya çalışıldığının altını çizen Ceylan; “Benim de mahallem olan Gülabibey seçimlerde partimize % 85’in üzerinde oy veriyor. Bu seçimlerde bu oranın üstüne çıkmanızı temenni ediyorum. 15 Temmuz’da ülkeyi parçalamaya çalışanlara, bölmeye çalışanlara fırsat vermeyelim. Bayram ziyaretlerinde AK Partinin nasıl hizmet verdiğini komşularımıza anlatalım. Engellimize nasıl baktığımızı anlatın, hastanelerde nasıl rahat muayene olduğunuzu anlatalım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Valdo 2018-06-08 07:22:23

Fakir fukaraya iftar verilmiş vekiller belediye başkanı masada anladık anlamadığım belediye personelleri ne arıyor onlar yüzünden garibanlar vekillere yakın masada yer bulamıyor. Ayıptır.

banner165