Ocak’ta 128 kişiye Aile Eğitimi verildi

Çorum'da Ocak ayı içinde Aile Eğitim Programı kapsamında 128 kişiye eğitim verildi.

02 Şubat 2015 Pazartesi 18:26
Ocak’ta 128 kişiye Aile Eğitimi verildi


Çorum'da Ocak ayı içinde Aile Eğitim Programı kapsamında 128 kişiye eğitim verildi.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından toplumun temel yapı taşı olan aileleri bilinçlendirmek ve yaşam kalitelerini arttırmak ve sağlıklı, mutlu, müreffeh ve güçlü aileler oluşturulması amacıyla hazırlanan ‘Aile Eğitim Programı’ kapsamında düzenlenen seminerler devam ediyor.


İl Müdürlüğü koordinesinde bu kapsamda çeşitli kurumlarla işbirliği içerisinde Ocak ayı içerisinde 5 farklı oturumda gerçekleşen eğitimlerde, Aile Eğitimi, İletişim ve İktisat alanlarında 128 kişiye eğitim verildiği belirtildi.


Arife Betül Gülgün ve Elif Kabadayı tarafından verilen eğitimler Gülabid Kız Kur’an Kursu, Akkent Kadın Kültür ve Sanat Merkezi, İkbalkent Kız Kur’an Kursu, İkbal Kadın Kültür ve Sanat Merkezi ve Garantievler Kız Kur’an Kursu’nda yapıldı. 





Son Güncelleme: 02.02.2015 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165