“Öğrenci Koçluğu Semineri” düzenlendi

“Değerli Öğretmenim Projesi” kapsamında TEOG, YGS ve LYS sınavına girecek öğrencilere destek sağlamak amacı ile 130 öğretmene “Öğrenci Koçluğu Semineri” gerçekleştirildi.

28 Mart 2017 Salı 14:57
 “Öğrenci Koçluğu Semineri” düzenlendi

“Değerli Öğretmenim Projesi” kapsamında TEOG,  YGS ve LYS sınavına girecek öğrencilere destek sağlamak amacı ile 130 öğretmene “Öğrenci Koçluğu Semineri” gerçekleştirildi.



İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün,  Anadolu Vakfı ile 2 yıldır yürüttüğü “Değerli Öğretmenim Projesi” kapsamında TEOG, LYS ve YGS sınavına girecek öğrencilere destek sağlamak amacı ile Çorum Öğretmenevi’nde iki gün süren “Öğrenci Koçluğu Semineri” düzenlendi.



Ortaokul ve Liselerde görev yapan rehber öğretmenler, branş öğretmenleri ve okul idarecilerinden 130 öğretmenin katıldığı seminerde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük: “Öğrencilerimizin başarısı ve motivasyonu için koçluk sistemi önemli. Daha önce 1000 öğretmenimize “Sosyal girişimcilik” 100 idarecimize “yönetişim becerileri ve 150 öğretmenimize ise proje döngüsü semineri gerçekleştirdik.



Yine geçen hafta TEOG sınavına girecek olan 3503 öğrencimize TEOG ile ilgili 8 adet seminer düzenledik.  Okullarımızda idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte hareket ederek, TEOG, YGS ve LYS sınavlarında başarımızın daha ileriye götürülmesi sizlerin ekip ruhuyla çalışmalarıyla mümkün. Akademik başarı yanında öğrenciye dokunarak, onların spor, sanat gibi alanlarda faaliyetlere katılmalarını sağlamak gerekiyor. Öğrencilerimize bu ruhu yine sizler vereceksiniz. Bu dönüşümü sizler gerçekleştireceksiniz. Biz fiziki ortamların iyileştirilmesi için gereken çalışmayı yapıyoruz.  Hep birlikte hedefe doğru gideceğiz. Seminerin faydalı olacağına inanıyorum. Sayın Doç. Dr. Teoman Hekimoğlu Hocamıza ve sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.






Son Güncelleme: 28.03.2017 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165