Öğrenciler, Candan ile röportaj yaptı

Atatürk Ortaokulu öğrencileri "Çevre, Sağlık ve Adap" konulu proje kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile röportaj yaptı.

28 Nisan 2016 Perşembe 17:09
Öğrenciler, Candan ile röportaj yaptı

Atatürk Ortaokulu öğrencileri "Çevre, Sağlık ve Adap" konulu proje kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile röportaj yaptı.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcısı Osman Tekin ve okul öğretmenlerinden İdris İşbakan'ın da hazır bulunduğu ziyarette okul öğrencileri Yavuz Dağ, Zeynep Efe, Yusuf Sayit, Mehmet Akif Eker, Başkan Yardımcısı Turhan Candan’a belediye faaliyetleri hakkında sorular sordu. Çevre, sağlık, otopark, kaldırım düzenlemeleri, sokak hayvanları, geziler, çocuklara yönelik kültür sanat etkinlikleri hakkında öğrencilerin sordukları sorulara samimiyetle cevap veren Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Hepimiz, çevreye ve şehrin geneline yapılan çalışmaları korumalı ve gerekli hassasiyeti göstermelidir. Otopark konusunda Belediye olarak çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda Valilik karışsında bulunan yer altı otoparkımızın ihalesini gerçekleştireceğiz. Kaldırımları uluslararası standartlara kavuşturmak için şehrimizin genelinde seferber olduk. Ambalaj atıklarını ayrıştırma çalışmalarımız devam ediyor. Atıklardan enerji üterimi yapacağız. Sokak hayvanları ile ilgili olarak Türkiye'ye örnek bir hayvan bakım evi yaptık. Sokak hayvanlarımız burada en güzel şekilde ağırlanıyor. Çanakkale ilimize oradaki manevi duyguları yaşamak ve ecdadımızı örenmek için her yıl binlerce hemşehrimizi buraya geziye götürüyoruz. Çocuklara ve gençlere yönelik çalışmalarımız gençlik merkezlerimizde devam ediyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ile birçok projeyi ortaklaşa yürütüyoruz. Sizlere eğitim hayatınızda başarılar diliyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 28.04.2016 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.