Öğrenciler sektör temsilcileri ile buluştu

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu “Bankacılık ve Sigortacılık Programı” sektörle bir araya geldi.

24 Mart 2017 Cuma 16:18
Öğrenciler sektör temsilcileri ile buluştu

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu “Bankacılık ve Sigortacılık Programı” sektörle bir araya geldi.


Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, Bankacılık ve Sigortacılık Programı Öğrencileri Sektörün Önde Gelen Temsilcilerinden Yeni Hamle Sigorta Şirketi Sahibi ve Yöneticisi Mete Yağlı ile bir araya geldi.


Bankacılık ve Sigortacılık Programı'nın gerçekleştirdiği etkinlikte, sektörün önde gelen temsilcilerinden Yeni Hamle Sigorta Şirketi Sahibi ve Yöneticisi Mete Yağlı, öğrencilere sigorta sektöründen bilgi ve tecrübelerini aktardı. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Yağlı, Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerine sigorta sektöründeki güncel gelişmelerden bahsederek, Türkiye'nin sigortacılık sektöründe dünyanın neresinde olduğunu ve sektörün vizyonu noktasında öğrencilere oldukça faydalı bilgiler verdi.


Etkinlikte öğrencilerin sigortacılık sektörüyle ilgili sorularını yanıtlayan konuşmacı Metin Yağlı, öğrencilerin merak ettiği konulara açıklık getirerek öğrencilerin sorularını cevapladı. Bu etkinlikle birlikte öğrencilerin öğrenmiş olduğu teorik bilgilerin, sigortacılık sektöründe nasıl uygulamada kullanıldığı noktasında öğrencilerin bilgi edinmesi ve sektörün önde gelen kişilerin tecrübelerinden faydalanması sağlandı.


Gerçekleştirilen bu buluşmanın önemi üzerine dikkat çeken Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Başkanı Doç. Dr. İsmail Yıldırım ve Bölüm Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Recep Çakar, Öğr. Gör. Fevzi Diker ve Öğr. Gör. Sema Poyraz Can, “Etkinliğimize gelerek öğrencilere deneyimlerini aktaran Sayın Metin Yağlı'ya katılımlarından ve sunumlarından dolayı teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin sektörle ilgili bu bilgi ve tecrübeleri dinlemesinin oldukça faydalı olduğunu belirtmek isteriz. Ayrıca bu buluşmaları gerçekleştirmemizde bizlere fırsat veren ve ileri görüşlülüğüyle öncülük eden Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü'müz Sayın, Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık'a teşekkür ederiz.” dediler.


Etkinlik sonunda ise Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık'a nezaket ziyaretinde bulunularak etkinliğe son verildi.


SBMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık ise “Bu etkinliğin bölüm öğrencilerinin, sektördeki uzman kişilerin bilgi ve tecrübelerinden faydalanması açısından faydalı olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerin sektörle daha da yakınlaşması noktasında yapılan her etkinlik öğrenciler açısından atılmış önemli bir adımdır. Bankacılık ve Sigortacılık Programı'nın gerçekleştirmiş olduğu bu etkinliğe konuşmacı olarak katılan ve sunumunu gerçekleştiren Sayın, Mete Yağlı'ya ve Bankacılık ve Sigortacılık Programı Öğretim Görevlilerine teşekkür ederim.” dedi.

 

Son Güncelleme: 24.03.2017 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.