Öğrenciler yararına hayır kermesi

İskilip Akşemseddin Kaleardı Erkek Yurtları ile Sakarya Kız Yurdu’ndaki öğrenciler yararına...

29 Mayıs 2015 Cuma 18:32
 Öğrenciler yararına hayır kermesi


İskilip Akşemseddin Kaleardı Erkek Yurtları ile Sakarya Kız Yurdu’ndaki öğrenciler yararına düzenlenen “Hayır Çarşısı” kermesinin açılışı bugün Akşemseddin Öğrenci Yurdu’nda yapıldı. 

Dualarla açılan kermese Belediye Başkanı Recep Çatma, AK Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya, İlçe Müftüsü Nurettin İçtüzer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Selvi, Akşemseddin Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Bozdemir ve vatandaşlar katıldı. Kermesin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Recep Çatma ve İskilip Müftüsü Nurettin İçtüzer birlikte kestiler.

Açılıştan önce bir konuşma yapan Akşemseddin Öğrenci Yurdu Müdürü Bozdemir, “İskilip Kaleardı Kurs Talebelerine Yardım Derneği her sene olduğu gibi bu senede talebelerimiz yararına “Hayır Çarşısı” kermesini açmış bulunmaktadır. Kermesimizde hanım kardeşlerimizin el emeği göz nuru dikiş, nakış işleri ve hayırsever vatandaşlarımızın vermiş oldukları çeşitli ürünler yer almaktadır” dedi.

Bozdemir’in ardından söz alan Belediye Başkanı Recep Çatma ise “Akşemseddin Öğrenci Yurtlarının hazırlamış olduğu bu kermeste emeği geçen bütün hanımefendi kardeşlerime ve emeği geçen bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bunların hepsi birer sosyal hizmettir. Sosyal hizmetler insanların birbiri ile kaynaşmasını sağlar. İnşallah bu kermesimizde böyle hayırlara vesile olur diyor, bütün herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Açılışı yapılan “Hayır Çarşısı” kermesi 1 hafta boyunca açık kalacak.





İHA 

Son Güncelleme: 29.05.2015 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.