Öğrencilerden şiir dinletisi

Mehmetçik Anadolu Lisesi öğrencileri şiir dinletisi sundu.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 15:36
Öğrencilerden şiir dinletisi

Mehmetçik Anadolu Lisesi öğrencileri şiir dinletisi sundu.


Çorum Mehmetçik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ‘ More Peaceful Schools; Stop Violence and Provide Safety in School Education ‘ ( Daha Barışçıl Okullar ve Güvenli Okul Ortamları) (2016-1-ES01 KA219-025156_2 ) Erasmus + projesi kapmasında bir şiir dinletisi düzenledi.


Okulun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayşen Ocaktan’ın hazırlamış olduğu program büyük beğeni topladı. Proje sorumlusu Emine Yılmaz, ‘Proje kapsamında öğrencilerin olumsuz enerjilerini şiddetle değil sosyal etkinliklerle pozitif bir şekilde yaşabileceklerini anlatmaya çalışıyoruz. Sahnede olmak öğrencilerin kendine olan güvenini artırırken; başarılı olmanın verdiği mutlulukla da agresif davranışları ortadan kaldırıyor” dedi. 


Son Güncelleme: 22.05.2017 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.