Öğretmenler bir araya geldi

Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle eğlence gecesi düzenlendi.

26 Kasım 2014 Çarşamba 18:08
 Öğretmenler bir araya geldi


Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle eğlence gecesi düzenlendi. 

Kültür sitesinde gerçekleştirilen geceye Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan, Belediye Başkan Vekili İbrahim Eken, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Taner, emekli öğretmenler ve öğretmenler eşleri ile birlikte katıldılar.

Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın, amaçlarının tüm öğretmenlerle bir arada olmak, moral ve motivasyon sağlamak olduğunu söyledi.

Küçükaydın; “Geçmişte emeği geçen ve yarın emek sarf edecek olan eğitim camiasının neferlerini bir araya getirmek, kaynaştırmak, bir birimizi tanımak, dolayısıyla muhabbet bağlarımızı güçlendirmek amacıyla böyle bir organizasyonu üstlendik. Burada resmi bir toplantı ve eğlence mahiyeti gütmeyeceğiz. Geceye katılan arkadaşlarımızın iki ayın yorgunluğunu atmaları için sunabildiğimiz imkanlar ölçüsünde rahat bir şekilde eğlensinler istedik. Ben tüm öğretmen arkadaşlarımıza hoşça vakit geçirmelerini diliyorum. Nice öğretmenler günü kutlamak ümidiyle en kötü gününüz böyle olsun’’ dedi.

Gecede staj sürelerini başarıyla tamamlayarak, stajyerlikleri kaldırılan 10 öğretmen yemin ederken, emekli olan öğretmenlere de Çorum Valiliği tarafından Kaymakam Ali Erdoğan aracılığıyla ‘Hizmet Şeref Belgesi’ verildi.

Programda müzik eşliğinde halay çeken öğretmenler doyasıya eğlendiler.





İHA

Son Güncelleme: 26.11.2014 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165