Öğretmenler sertifikalandı

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve...

25 Kasım 2014 Salı 14:35
 Öğretmenler sertifikalandı


Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Çorum’da uygulanan 0–18 Yaş Aile Eğitim Programı Eğitici Eğitimi kursları, sertifika töreni ile sona erdi.


Sınıf öğretmeni, Rehber Öğretmen, Özel Eğitim Öğretmeni, Anasınıfı ve Okul Öncesi Öğretmenlerinden oluşan eğitmenlere 0-18 yaş aile eğitimi eğitici eğitimi kursu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü çok amaçlı salonunda düzenlendi. Kurs sonunda eğitimleri başarı ile tamamlayan öğretmenlere sertifikaları verildi.


Sertifika törenine Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Rıza Ekmekyapar, Merkez HEM Müdürü Tuncay Yılmaz ve kursiyerler katıldı. Eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını alan öğretmenler 0-18 grubunda öğrencisi olan ailelere aile eğitimi kursları vererek bilgilendirecekler.


Son Güncelleme: 25.11.2014 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.