Öğretmenlerden resim sergisi

Şehit Mustafa Avcu Güzel Sanatlar Lisesi resim öğretmenleri tarafından hazırlanan yağlı boya, kara kalem ve özgün baskı resimlerden oluşan sergi açıldı.

08 Mart 2017 Çarşamba 22:17
Öğretmenlerden resim sergisi

Şehit Mustafa Avcu Güzel Sanatlar Lisesi resim öğretmenleri tarafından hazırlanan yağlı boya, kara kalem ve özgün baskı resimlerden oluşan sergi açıldı.
 

Okul resim öğretmenleri F. Mehmet Şahin, M. Nebi Bayrakdar, Hadiye Gümüş ve K. Rıfkı Özmen’ın özgün çalışmalarından oluşan sergide altmışa yakın eser sergilendi.

Serginin açılışında konuşan Okul Müdürü Murat Terlemez :”Sanata ve sanatçıya büyük önem verdiklerini, okul olarak bu tür çalışmalara her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini” söyledi. Bu tür çalışmalar öğrencilerimize örnek teşkil edecek ve dersine giren öğretmenlerin özgün çalışmalarını görerek örnek alacaktır. Elini kullanan işçi, elini ve aklını kullanan usta, elini aklını ve gönlünü kullanan sanatçı olur, diye güzel bir söz vardır. İnşallah sizlerin arasından da dünya çapında sanatçılar çıkacaktır. Biz buna inanıyor ve size de güveniyoruz.” dedi. Okul Müdürü Murat Terlemez, serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. 


Resim sergisinin 15 Mart Çarşamba  gününe kadar açık olacağı ve ziyaret edilebileceği belirtildi.


Son Güncelleme: 08.03.2017 22:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.