‘Öğretmenlik en şerefli meslek’

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

23 Kasım 2016 Çarşamba 16:05
‘Öğretmenlik en şerefli meslek’


Saadet Partisi
 İl Başkanı Faruk Cıdık, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Cıdık, mesajında, milletlerin geleceğinin, maddi ve manevi kalkınmalarının genç nesillerin iyi yetişmesine bağlı olduğunu belirtti. 
Özellikle ailelerin eğitim konusunda duyarlı olması gerektiğini vurgulayan Cıdık, şöyle devam etti:

"İnsan, akıl sahibi olarak sorumlulukları olan bir varlıktır. Yaratıcısına, kendisine, ailesine, topluma ve çevresine karşı sorumlulukları vardır. Sorumluluklar hem maddi hem manevidir. Bu bakımından ebeveyn ve öğretmenlerimizin gayret ve fedakarlıklarından önce eğitim sistemi de bir o kadar önemlidir. Toplumun değerleri ile uyuşmayan sistem, özlenen genç nesilleri yetiştiremez. 

Bunun için önce gerekli yatırımı öğretmenlerimize yaparak onları çok daha vasıflı yetiştirmeliyiz. Onlar her şeyden önce milletimizin inanç ve kültür değerleri ile daha donanımlı ve üretken olmalıdırlar. Onların hayat şartları, günün şartlarına uygun hale getirilmelidir. Şunu unutmayalım ki, kaliteli nesiller kaliteli öğretmenlerin elinde şekillenir. Günümüzde öğretmene ve öğretmenlik mesleğine gereken önemin verildiği ne yazık ki söylenemez. Unutulmamalı ki, eğitimi pahalı bulan milletler cehaletin bedelini de çok ağır öderler. Bu vesile ile öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Tüm öğretmenlerimize saygılar sunuyorum."

Son Güncelleme: 23.11.2016 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165