Oğuzlar Belediyesi’nde işçinin yüzü gülüyor

Oğuzlar Belediyesi’nde Ramazan öncesi işçilerin yüzü gülüyor.

27 Mayıs 2017 Cumartesi 16:36
Oğuzlar Belediyesi’nde işçinin yüzü gülüyor

Oğuzlar Belediyesi’nde Ramazan öncesi işçilerin yüzü gülüyor.

Belediye Başkanı Orhan Ateş, Belediyenin içinde bulunduğu maddi imkansızlıklara rağmen şartları zorlayarak işçilerin ikramiyelerini ödeyerek ramazan jesti yaptı ayrıca bayramda da yeni bir ödeme yapacağının müjdesini şimdiden verdi.  

Ateş, “İşçilere sizin mutlu olmanız benim ve Oğuzlar halkının mutlu olmasıdır” dedi. Belediye Başkanı Orhan Ateş,  “Başkanınız ve abiniz olarak her zaman ve her ortamda fedakârlığa hazır olduğunu söyledi. Daha sonra personele söz vererek onların dilek ve temennilerini dinledi. İşçilerde Belediye başkanı Orhan Ateşe teşekkür ederek size layık bir personel olacağız” dedi.

Belediye Başkanı Orhan Ateş, Ramazan ayının işçilere, Oğuzlar halkına ve ülkemize hayırlara vesile olmasını dilediğini kaydetti. 


Son Güncelleme: 27.05.2017 20:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165