Oğuzlar’da içme suyu depoları yenilendi

Oğuzlar ilçesinde içme suyu depoları yenilendi.

24 Temmuz 2017 Pazartesi 15:35
Oğuzlar’da içme suyu depoları yenilendi

Oğuzlar ilçesinde içme suyu depoları yenilendi.


Konuyla ilgili açıklamada bulunan Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş; ‘’İlçemiz halkı için hayati öneme taşıyan bir sorunu daha çözmenin haklı gururunu yaşıyoruz.’’ dedi.


"İlçemizde 50 yıl önce yapılmış olan ve ihtiyaçlara cevap veremeyen aynı zamanda da ekonomik ömrünü tamamlamış olan 3 adet içme suyu depoları, SUKAP kapsamında İller Bankası A.Ş. aracılığıyla % 50 hibe alınarak tamamen yenilendi” diyen Ateş, açıklamasında şunları dile getirdi:


‘’Su depoları en son teknolojiye uygun olarak yapılmıştır. Yapılan içme suyu depoları toplamda 900 ton su kapasitesine sahiptir. Yaklaşık olarak 800.000 TL’ye mal olmuştur ve 9 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmıştır. 14.07.2017 tarihinde yüklenici firmadan geçici kabulü yapılarak halkımızın hizmetine sunulmuştur. Yeni yapılan su depoları ile ilçemizde yaz aylarında sık sık yaşanan su sıkıntısı sorunu çözülmüştür. Eski su depoları da bakım ve onarımları yapılarak ihtiyaç olması halinde acil durumlarda kullanılacaktır.

Ayrıca Asarçayı ve Kızılcapelit mahallelerimizin mevcut su depoları ihtiyaca cevap vermediğinden depoların kapasite artırımına başlanmıştır. Tüm ilçe halkımıza hayırlı olsun."


 

Son Güncelleme: 24.07.2017 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.