Okul öncesi öğretmenler toplandı

2016-2017 Eğitim öğretim yılının Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürlerinin ilk toplantısı Sevgi Anaokulunda yapıldı.

28 Eylül 2016 Çarşamba 16:18
Okul öncesi öğretmenler toplandı

2016-2017 Eğitim öğretim yılının Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürlerinin ilk toplantısı Sevgi Anaokulunda yapıldı.

Okul öncesi eğitim kurumlarımızda görev yapan yöneticilerimizin, İl Milli Eğitim Şube Müdürü  Ahmet İnan koordinesinde her ay farklı bir okulda bir araya gelerek, bilgi ve birikim paylaşımı fırsatını buldukları toplantıların ilki  bugün yapıldı.

Merkez Sevgi Anaokulunda yapılan toplantıya katılan İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, planlama ve koordinasyon açısından bu toplantıların önemini vurgulayarak, “Ülkemizin birliği, beraberliği, güvenliği açısından hepimiz, sorumluluklarımızın bilincinde olarak gerekirse 24 saat çalışmalıyız.” dedi.  

l Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük konuşmasının devamında, 15 Temmuz darbe girişimine de değinerek: “İhanet girişimi başarılı olsaydı bugün burada olmayabilirdik. Tehlike henüz  geçmiş değil. Türkiye’ye karşı dünyanın bir ihanet girişimidir. Türkiye’yi bir Irak, bir Suriye yapmak istediler. Onun için daha dikkatli, daha fedakar olmak zorundayız. Okul öncesi dönem, öğrencilerimizin kişilik gelişimleri açısından çok önemli. Çağımız okul öncesi çağı. Siz bireyleri erken çocukluk döneminde iyi bir formatta yetiştirirseniz ömür boyu devam edecek tutumlar kazandırabilirsiniz. Temizlik alışkanlıklarını, çalışma alışkanlıklarını öğrencilerimiz bu dönemde kazanmaktadırlar. Yine el yazısı bir dünya standardıdır. Dünyanın her tarafında el yazısı kullanılıyor. Öğrenme merkezli eğitim için gerekeni yapmalıyız. Değişim bizlerle yaşanır. Bakanlığımızın sitesinde bu iş için yeterince doküman var. Yönetici olarak sizler işinizin takipçisi olacaksınız. Bulunduğunuz konuma göre sorumluluklarınız değişmektedir. Herkes kendi sorumluluğunu yerine getirecek.” dedi.

Konuşmasının sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük: “Değişim elbette zor olur. Hiçbir zaman bahanelerin arkasına saklanmayacağız. Önce kendimiz inanarak, ben başaracağım demeliyiz. Rutini devam ettirmenin ötesine geçmeliyiz. Devlet okulları olarak örnek olmalıyız. Velilerimiz bunu görmeli. Bu vesile ile birlik ve beraberlik  içerisinde başarılı bir öğretim yılı geçirmenizi diliyorum.”dedi

 

Son Güncelleme: 28.09.2016 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165