‘Okullar Hayat Olsun’

Okullar Hayat Olsun projesi İl Yönetim Kurulu toplantısı Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda yapıldı.

31 Ocak 2015 Cumartesi 11:42
 ‘Okullar Hayat Olsun’


Okullar Hayat Olsun projesi İl Yönetim Kurulu toplantısı Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda yapıldı.


Toplantı Milli Eğitim Şube Müdürü Erhan Yaşar başkanlığında, Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcisi Eğitim Uzmanı Ayşe Saadet Beyhan, Orman İşletme Müdürlüğü temsilcisi Toprak Muhafaza Mühendisi Ersin Fırat, Çorum Belediye Başkanlığı temsilcisi Ziraat Mühendisi İsmail Özler,  İlçe Hayat Boyu Öğrenmeden sorumlu Şube Müdürleri, Merkez ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürleri, Merkez Proje Okul Müdürleri ve Mahalle Muhtarlarının katılımları ile gerçekleştirildi.


Milli Eğitim Şube Müdürü Erhan Yaşar, 2014 yılı Proje çalışmaları sunumunu ve 2015 yılı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Proje ortakları olan Orman İşletme Müdürlüğü temsilcisi ve Çorum Belediye Başkanlığı temsilcisi proje ile ilgili kurumlarının yaptıkları faaliyetlerini barkovizyon gösterisi eşliğinde sundular.


Eğitim Uzmanı Ayşe Saadet Beyhan proje ile ilgili soruları cevaplandırmasının ardından toplantı sona erdi.




Son Güncelleme: 31.01.2015 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.