Okullara kitap yardımı

İskilip Doğa Sporları Arama ve Kurtarma Derneği (İSDAK) düzenlediği kültürel faaliyetler kapsamında...

12 Aralık 2014 Cuma 10:40
 Okullara kitap yardımı


İskilip Doğa Sporları Arama ve Kurtarma Derneği (İSDAK) düzenlediği kültürel faaliyetler kapsamında okullara kitap yardımı yaptı.


Kampanya kapsamında ilk yardım İskilip Atatürk İlkokulu’na yapıldı. Okula SBS hazırlık kitapları, hikaye ve roman kitapları öğrencilere teslim edilmek üzere verildi. Kitap tesliminde İSDAK Başkanı Hasan Güçlü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Halis Duman, İsmail Aktaş, Kadir Tahtacı, Sabri Ahirzaman ve Gani Aksan da hazır bulundu. 


Dernek yöneticilerine teşekkür eden Atatürk İlkokulu Müdürü Süleyman Toprak, kültür faaliyetlerinden dolayı İSDAK’ı kutladığını söyledi.


İSDAK Başkanı Hasan Güçlü ise “Dernek olarak doğa gezileri kültürel ve sosyal aktiviteler ve gerekli hallerde arama kurtarma faaliyetleri yapmak gibi bir misyonu üstlenmiş olan derneğimiz özellikle genç ve çocukları bu faaliyetlere özendirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedeflemiştir. Bu çerçevede faaliyetlerimiz devam etmekte olup desteklerinden dolayı başta Kaymakamımız Şuayip Gürsoy’a ve İskilip halkına teşekkürü borç biliriz” dedi.





Son Güncelleme: 12.12.2014 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.