Okullarda Çölyak toplantıları sürüyor

Çocuklar Sıkılmasın Çölyak Yakmasın projesi kapsamında Çorum Çölyak Derneği tarafından 5 ortaokulda gerçekleştirilmesi planlanan Eğitim Toplantılarından üçüncüsü Bahçelievler Öğretmen Salim Akaydın Ortaokulu’nda düzenlendi.

16 Mart 2017 Perşembe 09:05
Okullarda Çölyak toplantıları sürüyor

Çocuklar Sıkılmasın Çölyak Yakmasın projesi kapsamında Çorum Çölyak Derneği tarafından 5 ortaokulda gerçekleştirilmesi planlanan Eğitim Toplantılarından üçüncüsü Bahçelievler Öğretmen Salim Akaydın Ortaokulu’nda düzenlendi.  


Çorum Çölyak Derneği  Başkanı Hacer Kesici, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak ve proje Koordinatörü  Muhammed İnanç’ın katıldığı toplantıyı öğrenciler ilgiyle izledi.

Başkan Kesici öğrencilere Çölyak ve Çölyakla yaşam  hakkında bilgi verdikten sonra Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak,  Çölyakın bulguları, seyri ve tanısı konularından bahsetti. Çocuklar için hazırlanmış bir kamu spotunun izletilmesi ve soru cevap kısmı ile toplantıya devam edildi.

Organizasyona destek olan Bahçelievler Öğretmen Salim Akaydın Ortaokulu personeli ve katılan öğrencilere teşekkür edildi.


Son Güncelleme: 16.03.2017 09:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165