'Okumak,hayatı anlamlı yaşamaktır'

Bahçelievler Anadolu Lisesi’nde Çorum Barosunun katkılarıyla yapılan Okuma ve Dinlenme Köşesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

08 Haziran 2016 Çarşamba 16:07
'Okumak,hayatı anlamlı yaşamaktır'

Bahçelievler Anadolu Lisesi’nde Çorum Barosunun katkılarıyla yapılan Okuma ve Dinlenme Köşesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Gerçekleşen açılışa Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan Güngör ve Okul Müdürü Murat Öncül’ün yanı sıra öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşma yapan Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürü Murat Öncül, insanın Kendini daima yenileyebilmek, değişimi takip edebilmek için okuması gerektiğini belirterek, ‘Kitaplarla hemhal olmalıyız’ dedi.

‘OKUMAK, HAYATI ANLAMLI YAŞAMAKTIR’


Öncül konuşmasına şöyle devam etti: Okumak hayatı anlamlı yaşamaktır. Kendini daima yenileyebilmek, değişimi takip edebilmek, değişen dünyanın bir köşesinde yerini alabilmektir. Okumak içinse okumayı sevmek gerekir. İstedik ki okumayı seveceksek kitaplar hemen yanımızda olmalı. Onlarla iç içe olmalı, daima hemhal olmalıyız. Buranın yapılmasında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Çorum Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Yusuf Ahlatçı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”


Çorum Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Yusuf Ahlatçı’da öğrencilere hitaben kısa bir konuşma yaparak, “Sizleri çok düşünen bir müdürünüz var, kıymetini bilin.” diye konuştu.


Konuşmaların ardından Okuma ve Dinlenme Köşesinin açılışı yapıldı.

Son Güncelleme: 08.06.2016 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.