'Olağanüstü Kurul En Kısa Sürede Toplanmalı'

MHP İskilip İlçe Başkanı Ömer Küccük ve Uğurludağ İlçe Başkanı Harun Kiday'ın Genel Kurul Çağrısı hakkında basın bildirisinde bulundular.

26 Şubat 2016 Cuma 16:59
'Olağanüstü Kurul En Kısa Sürede Toplanmalı'

MHP İskilip İlçe Başkanı Ömer Küccük ve Uğurludağ İlçe Başkanı Harun Kiday'ın  Genel Kurul Çağrısı hakkında  basın bildirisi
nde bulundular.

1 Kasım seçim sonuçlarının ardından ülkücü tabanda büyük bir olağan üstü kongre talebi bulunduğu genel merkezde teslim edilen 543 imza ile ortaya çıktığını  açıklamalarını şöyle devam ettirdiler;

“Partimiz Milliyetçi Hareket Partisinde yaşanan, her bir dava arkadaşımızı üzen gelişmeler sonucu aşağıda ismi bulunan İlçe başkanları olarak açıklama yapmamızın gerekliliğine inanmaktayız.


Büyük Kurultay delege sayımızın neredeyse yarısına tekabül eden bu rakamı yok saymanın, bu dava arkadaşlarımızı partilerindeki görevlerinden uzaklaştırmanın ülküdaşlık hukukumuz ile bağdaşmadığını düşünmekleyiz.


Milliyetçi Hareket Partisi bu süreçte olağanüstü kurultayını en kısa sürede toplayarak, tek vücut halinde yoluna devam etmeli, ülkemizi bu dar boğazdan çıkarmak için iktidar alternatifi olan bir parti haline gelmek zorundadır.


Genel merkezimize olağan üstü kongre talebinde bulunan ve bunun sonucunda görevden alman il teşkilatımızın bu kararını da bizlerle istişare ederek, bizlerin düşüncelerini yansıtarak aldıklarını tekraren ilan ediyoruz.


Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin mahkeme kararına gerek duymaksızın bizzat kendi iradesi ile Milliyetçi Hareket Partisi’ni kurultaya davet etmesinin hareketimiz için en doğru yol olduğuna inanmaktayız.”

 

Son Güncelleme: 26.02.2016 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.