Olay tweetini sildi, sonra da...

Çorumlular'ın tepkisini çeken İP Milletvekili Yokuş, önce olay yaratan tweetini sildi, sonra bakın ne yaptı?

30 Haziran 2018 Cumartesi 16:37
Olay tweetini sildi, sonra da...

Çorumlular’a seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri destekten ötürü üstelik bir de yanlış bilgileri baz alarak sözler sarfeden İP Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, tepki çeken paylaşımını sildi.

Tepkilerin odağındaki isim Yokuş’un, Çorum’daki icra dosyalarına ilişkin bir haber sitesinde yayımlanan yanlış haberden yola çıkarak attığı tweet, Çorumlur’a küfür olarak algılanmış ve bazı yaygın basın organlarında da haber yapılmıştı.

ÖNCE SİLDİ...

Tepkiler üzerine Yokuş’un Çorumlular’ın tercihine ilişkin yazdıklarını sildiği görüldü. Ardından da yine sosyal medya hesabından Ahmet Sorgun adlı bir kullanıcıya yanıt verirken,  “…Benim bir Gazete kaynağından aldığım(doğru zannedip) Çorum'daki icra dosyası sayısını hemen talimatınızla yayınlatmanız oldukça iyi olmuş. Gazete kaynağı yanlışmış .Ben de yanıldım. Sen de Çorum'da 100 bini aşkın icra dosyası ile kendini avut.” diye yazdı.

Yokuş bununla da kalmadı, deve ve diken ilişkisini yine sosyal medya hesabından şu sözlerle açıkladı:

ARDINDAN AÇIKLAMA YAPTI

“DEVE, DİKEN ve İNSAN İLİŞKİSİ "Arabistan Çöllerinde, develerin çok sevdiği bir diken türü vardır. Deve bu dikeni bulduğu zaman büyük bir iştahla yemeye koyulur. Sabırsızca ağzını doldurduğunda bu dikenler devenin dilini damağını kesmekte ve kanatmaktadır. Gel gelelim deve dikenin değil, kendi kanının tadını çok sevmektedir. Yedikçe ağzından kanama artmaktadır, kanadıkça yemeye devam etmektedir. Sonunda kendi kanında boğulmaktadır."

"Deveye Diken, İnsana Seven yaraşır."

Bu konuda geniş bilgi sahip olmak istersen Google ' da "Deve Diken ilişkisi " Yazıp öğrenirsin. Ben küfürlü bir söz kelime yazmadığım halde edebe davet ediyorsun . Seni ayıplıyorum.

Ahmet bey, benim tweeti iyi ki yorumladın. Senin ve aktrollerinizin aklı hep belden aşağıda olduğu için yazımı çarpıttınız. Sen önce benim yazımda bir küfür göster. Diyorum ki; Deveye Diken MESELESİ. Deve Sevdiği Dikeni sürekli yiyince ağzı kanıyor Ve kanını içiyor boğuluyor!”

Son Güncelleme: 01.07.2018 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2018-07-01 05:22:29

" Bu Yüce ve Aziz Milletimizin ferasetini anlamamıştım" yazık
Bu Millet ne kadar isabetli karar verdiğini çok yakında o da görecektir.vesselam

banner165