Önce Altyapı, Sonra Asfalt

İskilip Belediyesi 2,5 yıl sürdürdüğü altyapı çalışmasından sonra 15 bin metre karelik asfalt serme işine başladı.

17 Ağustos 2016 Çarşamba 16:20
 Önce Altyapı, Sonra Asfalt


İskilip Belediyesi 2,5 yıl sürdürdüğü altyapı çalışmasından sonra 15 bin metre karelik asfalt serme işine başladı.


Yapılan açıklamaya göre,  Bir kentin yaşanabilir olmasının altyapıdan geçtiği prensibi ile 2,5 yılda 14 mahallede tüm altyapı çalışmalarını tamamlayan İskilip Belediyesi sıcak asfalt serme işine başladığı belirtildi.


Bu çerçevede 14 mahallede şehir içi içme suyu altyapı yenileme işi tamamlandı. Yine tüm mahallelerde kanalizasyon altyapı çalışması bitirilerek Atık su Arıtma tesisine bağlandı. Yağmur suyu altyapısı, elektrik ve fiberoptik kablolarının yeraltına alınması, doğalgaz altyapı çalışmasının ardından asfalt serme işine şehir merkezinden başlandı. Şehir merkezi ile birlikte çarşıların asfalt işinde de sona gelindi. Çalışma merkezden mahallelere kaydırılırken asfalt dışında kalan sokaklara da kilit parke taşı döşeniyor. Asfalt ve kilit parke işinin tamamlandığı yerlerde bordür taşları yol çizgileri boyanıyor.

Belediye Başkanı Recep Çatma “2,5 Yıl hemşerilerimizle beraber toz ve çamurdan dolayı sıkıntılı bir süreç yaşadık. Sürecin sonunda İskilip, sorunsuz bir altyapıya kavuştu. Tüm altyapı hizmetlerini bir araya getirerek tamamlamak için yoğun çaba sarf ettik. Hemşerilerimiz eleştiri haklarını kullanırken bizlerden desteklerini de esirgemediler. Kara propaganda yapanları dikkate almadık. İşimize baktık. Bu gün Allah’a şükür altyapıyı tamamlanın ve sıcak asfalta başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Hedefimiz, şehrin cazibesini artıracak diğer projelerimizi de kısa zamanda hayata geçirmektir.” dedi.   

Son Güncelleme: 17.08.2016 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.