'Önce ülkemiz, sonra ilkemiz'

Türk Tarım Orman Sen İl Başkanı Necati Gül,kesintisiz demokrasiden yana olduklarını belirterek bir açıklama yaptı.

19 Temmuz 2016 Salı 00:46
'Önce ülkemiz, sonra ilkemiz'

Türk Tarım Orman Sen İl Başkanı Necati Gül,kesintisiz demokrasiden yana olduklarını belirterek bir açıklama yaptı.

Gül, 'Önce ülkemiz, sonra ilkemiz' düsturu ile yola çıktıklarını ifade etti."Türkiye Kamu Sen ve ona bağlı Türk Tarım Orman Sendikası her şart altında dün olduğu gibi bugünde kesintisiz demokrasiden yanadır."diyen Gül, açıklmasına şöyle devam etti;

"Bu tavrını dün sokaklarda sonuna kadar demokrasi diye haykırmış, bugünde haykıracak ve haykırmaya devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti tüm kurum ve kuruluşları ile köklü maziye sahip bir devlettir.Duamız milletimizledir, dilerim, milli birlik ve beraberliğimiz asla bozulmasın.Milletimizin birlik ve beraberlik içinde, demokratik, milli ve üniter yapımızı koruyarak, geleceğe güvenle yürüyeceğinden asla şüphe duymuyoruz.Ülkemizin demokratik hayatı, milletimizin huzur ve ebedi varlığı daim olsun.Herkes haddini ve hakkını bilsin. Türk milletinin  bu gün gösterdiği bu tavır çok önemlidir. Gerektiğinde hiçbir makam ve mevkii tanımadan inancının gereğini yapmıştır. Bu tavırda kimse yanlış anlamasın.Darbe kimden gelirse gelsin, kim vesile olursa olsun millete doğrultulan namlunun  hesabı verdirilmeli ve bu hesap  milletin vicdanında kabul görmelidir.Türk Milletine geçmiş olsun."

Son Güncelleme: 19.07.2016 00:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.