Önce yol sonra asfalt

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin asfalt serimi çalışmaları devam ediyor.

25 Ağustos 2014 Pazartesi 18:11
Önce yol sonra asfalt


Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin asfalt serimi çalışmaları devam ediyor. Ekipler Buharaevler Mahallesi ile Üçtutlar Mahallesi'nde fazla mesai yapıyor.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre ekiplerin yoğun olarak çalıştığı Buharaevler 20-23- 25-27. sokaklarda  toplam 1431 ton asfalt serimi yapılacak. Buharaevler Mahallesi'ndeki sokaklarda özellikle akşam saatlerinde çıkan rüzgarın etkisiyle tozdan rahatsız olan vatandaşlar yapılan çalışmalardan bir hayli memnun. Ulaşımın da rahatlayacağına dikkat çeken mahalle sakinleri çalışmalar için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye ve belediye ekiplerine teşekkür etti.


Üçtutlar Caddesi sil baştan


Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri Üçtutlar Caddesi'nde yıllardır değişmeyen aşınmış asfaltı ve kaldırımları sökerek, caddeyi sil baştan yeniledi.


225 metre uzunluğundaki Üçtutlar Caddesi'ne asfalt serimi yapan Çorum Belediyesi, Camikebir Sokak'a 50 metre, Karakeçili Sokak'a 120 metre, Osmancık 1. Sokak'a 115 metre, Alaybey Sokak'a 110 metre asfalt serimi yaptı. Bu çalışmalar ile Üçtutlar Mahallesi'nde  1030 ton asfalt serimi yapılmış oldu.


Yol çalışmasının yapıldığı bu cadde ve sokaklarda yayaların ulaşımlarını daha kolay ve rahat sağlayabilmesi için kaldırımlar genişletilerek yenilendi. Bölgede 1300 m2  kaldırım, 700 metre de bordür döşemesi yapan Çorum Belediyesi kaldırımların engelli rampalarını, görme engelli kabartmalı yollarını tamamlayarak hizmete sundu. Bu çalışma ile cadde ve sokaklar hem araçlar için hem de yayalar için daha kullanışlı hala gelmiş oldu.




Son Güncelleme: 25.08.2014 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165