Önce ziyaret sonra denetim

İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş, esnaf ziyareti yaptı, jandarma ve polis noktalarını denetledi

01 Ocak 2018 Pazartesi 15:43
Önce ziyaret sonra denetim

İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş, yılbaşı gecesi görev yapan emniyet ve jandarma personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun ve İskilip İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ziya Balcıoğlu ile birlikte esnafı ziyaret eden Kaymakam Güneş, vatandaşlar ve esnafla sohbet etti.

Kaymakam Güneş, daha sonra kontrol noktalarında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek, önce yeni yıllarını kutladı, ardından da baklava ikram etti.

Kaymakam Güneş, “Şuan halkımız evinde yeni yılı bekliyor, bazıları da eğlence mekânlarında yeni yıl kutlamaları yapıyor. Siz onların huzuru için burada görevinizin başındasınız. Ben hepinizi özverinizden dolayı kutluyor, yeni yılın size, ailenize ve tüm sevdiklerinize daha fazla mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

İHA

Son Güncelleme: 02.01.2018 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.