Onkosav’dan şünnet coşkusu

Kanser Hastaları Yardımlaşma Derneği (ONKOSAV), biri kanser hastası ve dördü de hastaların çocukları olmak üzere 5 çocuğu sünnet ettirdi.

26 Eylül 2016 Pazartesi 11:14
 Onkosav’dan şünnet coşkusu


Kanser Hastaları Yardımlaşma Derneği (ONKOSAV), biri kanser hastası ve dördü de hastaların çocukları olmak üzere 5 çocuğu sünnet ettirdi. AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu'nun da katıldığı düğün töreninde, evlatlarının mürüvvetlerini gören ailelerin sevinci, duygusal anlara sahne oldu.


Cumartesi günü öğleden önce düzenlenen sünnet konvoyu ile şehir turu atan sünnet çocukları ve aileler, Öğretmenevi'nde düzenlenen sünnet düğününde bir araya geldi.


AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, AK Parti İl Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat, Şeyda Önen, Mustafa Öztemiz, Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, ONKOSA Başkanı Olcay Ünal ve aileler katıldı. 


ONKOSAV Başkanı Olcay Ünal, kısa bir teşekkür konuşması yaparak, yapılan organizasyonun hayır sahiplerinin desteği ile gerçekleştirildiğini, kanser tedavisi gören bir çocuklarından yola çıkarak, kanser tedavisi gören diğer üyelerinin de çocuklarını organizasyona dahil ettiklerini ve sünnet merasimini gerçekleştirdiklerini söyledi.


Ailelerin ve erkekliğe adım atan miniklerin sevincine ortak olan TBMM İdare Amiri Salim Uslu, ailelere göz aydınlığı verdiği konuşmasında, kanser tedavisi ile ilgili gelinen noktanın umut verici olduğunu, Sağlık Bakanlığı'nın bu yönde attığı adımların takdire şayan olduğunu bildirdi.  Uslu, "Bu konuda görevlilerin yaptığı çalışmalar kadar, gönüllülerin yaptığı çalışmalar da her türlü alkışı hak etmektedir. Bu çabanın artması ve farkındalığın gelişmesi için üzerimize düşen her türlü desteğe hazır olduğumuzun bilinmesini isterim. Erkekliğe adım atan  yavrularımızı ve ailelerini tebrik ediyorum." dedi.


Protokol konuşmalarının ardından Nergiz Ay'ın şarkılarıyla eğlenen aileler, evlatlarının mürüvvetini coşkuyla kutladı.



Son Güncelleme: 26.09.2016 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.