Onur Tavukçuluk’u ziyaret ettiler

Çorum’daki Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Onur Tavukçuluğu ziyaret etti.

23 Ağustos 2017 Çarşamba 21:29
Onur Tavukçuluk’u ziyaret ettiler

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş, Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇOSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Şamlı, Organize San. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yağlı Onur Tavukçuluk Yarka Tesislerini ziyaret etti.
Yapılan ziyarette, ülkenin en son teknoloji ile donanmış ve en büyük YARKA kapasitesine sahip tesisin Çorum’a kazandırılması nedeniyle Onur Tavukçuluk Yönetim Kurulu Başkanı M. Ayhan Yürüyen’i tebrik ederek, böylesine nitelikli bir yatırım kazandırmasından dolayı kutladılar.


Onur Tavukçuluk yetkilileri ise STK Başkalarının ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek bu tür ziyaretlerin kendilerini motive ettiğini ve yeni yatırım yapmada teşvik edici bir unsur olduğunu belirtti.

Son Güncelleme: 28.07.2018 01:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165