Operasyona karşı çıktılar

Genel Sekreterlik görevini Lokman Erdoğan’ın üstlendiği Medya Konseyi Derneği, aralarında Zaman Gazetesi ve...

15 Aralık 2014 Pazartesi 14:12
 Operasyona karşı çıktılar


Genel Sekreterlik görevini Lokman Erdoğan’ın üstlendiği Medya Konseyi Derneği, aralarında Zaman Gazetesi ve Samanyolu Yayın Grubu yöneticilerinin de bulunduğu operasyonu eleştirdi.


Bugün saat 12.30’da Adalet Sarayı önünde gerçekleştirilen basın açıklaması eylemine CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, Hitit Gazeteciler Derneği Başkanı Birkan Demirci, HGYD eski Başkanı Güngör Atak, Tek Yıldız Gazetesi Sahibi Zekeriya Yurttaş, Yazı İşleri Müdürü Nadir Yücel, Zaman ve STV temsilcileri destek verdi.


Medya Konseyi Derneği Genel Sekreteri Lokman Erdoğan, AK Parti iktidarını sert bir dille eleştirirken, operasyonu rövanş, susturma ve sindirme olarak yorumladı. Basın açıklamasına katılanlar da hükümet aleyhine slogan attı.



Son Güncelleme: 15.12.2014 22:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Müzmin Muhalifler Konseyi 2014-12-15 14:36:00

chp-gülen itifakına lokman erdoğan'ın katılması şaşırtıcı olmasa gerek!bozacının şahidi şıracı!müzmin muhalifler konseyi...

Avatar
Hafız 2014-12-15 14:45:24

yarattıkları adaletle tanışan cemaatçilere cezaevi hayatında başarılar dilerim.