Ordu hemşehrimizi çok sevdi

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu Sakarya Valiliği'ne atanırken, Ordu Valiliği'ne de Muş Valisi Seddar Yavuz atandı.

21 Haziran 2017 Çarşamba 15:12
Ordu hemşehrimizi çok sevdi

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan 
Valiler Kararnamesi ile Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu Sakarya Valiliği'ne atanırken, Ordu Valiliği'ne de Muş Valisi Seddar Yavuz atandı.

Haber7’de yer alan habere göre, Ordu'nun tanıtımı için yaptığı başarılı çalışmalarla halkın yoğun sevgisini kazanan Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun Sakarya Valiliği'ne atanması Ordulular'ı üzdü.


Sabah atama 
haberini duyanlar, Vali Balkanlıoğlu ile vedalaşmak için erken saatte Valiliğe gitti. 2.5 yıldan bu yana Ordu Valisi olarak görev yapan Vali Balkanlıoğlu, 'Ordu'ya 1 milyon turist' kampanyasıyla kentte 200 bin civarında olan yerli ve yabancı turist sayısını geçen yıl 600 bine çıkarmayı başarmıştı.  Ordu'nun doğal güzelliklerini, dere ve şelalerini de cep telefonuyla çekerek sürekli sosyal medya hesabından paylaşan Vali Balkanlıoğlu, kentin tanıtımı için büyük emek sarfederken, Ordulular'ın da sevgisin kazandı. Görev süresi içerisinde Ordu'da güzel hizmetler yaptıklarını belirten Vali Balkanlıoğlu, şöyle dedi:

TURİST REKORU KIRILDI

"Elimizden geldiği kadar Ordu'nun tanıtımı için çalıştık. Turist sayısını 200 binlerden 600 binlere kadar çıkardık. 1 milyon turist hedefi koymuştuk. Burada Ordulular'dan da her zaman destek gördüm. Özellikle tanıtım çalışmamızda büyük katkı sağladılar. Çektikleri şelaleleri, yaylaları, dereleri video ve fotoğrafları bana gönderdiler. Bunları paylaşarak kentin tanıtımını yaptık. Birçok projemizi hayata geçirdik ve bunlarda da mesafe aldık. Ordululara gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum."


Son Güncelleme: 22.06.2017 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.