Orhan Ateş Eskişehir’e gitti

Oğuzlar Belediye Başkanı Sayın Orhan Ateş; Tepebaşı Belediyesi’nin çalışmaları ve hayata geçirdiği projeler hakkında bilgi almak için Eskişehir’e gitti.

28 Mart 2017 Salı 16:19
 Orhan Ateş Eskişehir’e gitti


Oğuzlar Belediye Başkanı Sayın Orhan Ateş; Tepebaşı Belediyesi’nin çalışmaları ve hayata geçirdiği projeler hakkında bilgi almak için Eskişehir’e gitti.


Tepebaşı Belediyesinin hayata geçirdiği //Akıllı Şehir// Projesini inceleyip oğuzlarda hayata geçirmek için Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret ederek, Ahmet Ataç ve teknik personelden bilgi alan Ateş tepebaşı belediye başkanını projeler ile Türkiye’ye örnek oldukları için kutladı.


Tepebaşı Belediyesi’nin toplumsal belediyecilik anlayışı içerisinde insan, çevre ve kültür odaklı gerçekleştirdiği çalışmalar ile yakaladığı başarıyı, oğuzlar belediyesi olarak takdir ederek proje konusunda destek istedi.


Tepebaşı Belediyesi’nin çalışmaları ve Türkiye’ye örnek olan projeler hakkında Başkan Ataç’tan bilgi alan Ateş” Öncelikle sizleri kutluyorum. Çorum ilinde herkes sizin hayata geçirdiğiniz projeleri konuşuyor. Çevreci elektrikli araçlar almışsınız. Bende bu araçları görmeye geldim. Kısıtlı bütçe ile belediye çalışmalarını yerine getiriyoruz. İmkânımız olursa bizlerde bu elektrikli, çevreci araçlardan almak istiyoruz” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç ise” Akıllı kentsel dönüşümün hızlandırılmasında yeni model olan “Akıllı Şehir Projesi” için Tepebaşı Belediyesi’nin Avrupa Komisyonu’ndan aldığı 5.000.000 Euro hibe sayesinde Avrupa standartlarındaki yerli üretim olan elektrikli, çevreci otobüsleri aldık. Türkiye’de ilk kullanan belediye, Tepebaşı Belediyesi’dir. Bizim için bu bir övünç kaynağıdır. Bunun yanında yine çevreci 22 tane hibrit araç belediyemiz araç filosunda görev yapıyor. Tepebaşı Belediyesi bu alanda Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor. Belediye olarak elimizden geldiği kadar sizlere destek vermeye hazırız.” dedi. Ziyaretlerinden dolayı Orhan Ateş’e teşekkür etti.


Daha sora araçlara binerek şehir turu atan Ateş ayrıca Tepebaşı Belediyesinin sosyal teksilerini gezme imkanı buldu Yapmış olduğu ziyaretten mutlu dönen Ateş, almış olduğu destekten dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı ve ekibine Teşekkür etti ve en kısa zamanda bu projeleri ilçesinde hayata geçirmek için çalışmalara başlayacağını söyledi.


Son Güncelleme: 28.03.2017 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.