Orman’a yeni müdür

Samsun Orman İşletme müdürlüğü’ne tayini çıkan Çorum Orman İşletme Müdürü Halil Oflu'dan boşalan...

31 Temmuz 2014 Perşembe 17:24
 Orman’a yeni müdür


Samsun Orman İşletme müdürlüğü’ne tayini çıkan Çorum Orman İşletme Müdürü Halil Oflu'dan boşalan göreve  Orman Kadastro Başmühendisi Orhan Çatalçam atandı.


Dün Orman İşletme Müdürlüğü makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninden sonra Vali Sayın Sabri Başköy makamında ziyaret edildi.


Orman İşletme Müdürü Orhan Çatalçam, 1992 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2014 yılında Çoruh Üniversitesi’nde Yüksek Lisansını tamamladı. Kastamonu’ da yevmiyeli mühendis, Ankara Orman İdaresi Planlama Dairesi’nde mühendis, Gölbaşı ve Salıpazarı Orman İşletme Müdürlüklerinde İşletme Şefi, Samsun Orman İşletme Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı ve 123 Nolu Orman Kadastro Komisyon Başkanlığı görevlerinde bulundu.


Orhan Çatalçam evli, 2 çocuk babası.






Son Güncelleme: 31.07.2014 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erkan bildirici 2016-08-31 15:18:02

Yeni gorevinizde barilar diler hayirlara vesile olmasini temenni ederim mudurum

banner165