Ormancılar bilgilendirildi

Çorum’un Kargı İlçesi'nde Orman İşletme Müdürlüğü tarafından orman üretim işçilerine eğitim semineri verildi.

16 Nisan 2014 Çarşamba 15:39
 Ormancılar bilgilendirildi


Çorum’un Kargı İlçesi'nde Orman İşletme Müdürlüğü tarafından orman üretim işçilerine eğitim semineri verildi. 

Belediye Kültür Sitesinde gerçekleştirilen seminere Kargı Orman İşletme Müdürü Osman Koru, işletme şefleri ve orman üretim işçileri katıldı.

Seminerin açılışında bir konuşma yapan İşletme Müdürü Osman Koru, Orman işçiliğinin zor ve tehlikeli bir iş olduğunu belirterek, "İşimizdeki tehlikenin kazaya dönüşmesindeki ihtimali en aza indirmek eğitimden geçiyor. Kesim sırasında gerçekleşen kazaların yüzde 90’ı eğitim, yüzde 10’unu ise dikkatsizlikten kaynaklanıyor. Eğitim seminerleri ile bu kazaları en aza indirmek ve yapılan işi tekniği ile bilinçli bir şekilde yapmanızı amaçlıyoruz’’ dedi.

Eğitim semineri Hacıveli bölge şefi Erdoğan Ören ve Merkez bölge şefi Ercan Solak tarafından veridi. Ağaçların nasıl kesilmesi gerektiği, kullanılacak malzemeler ve malzemelerin bakımları ile olası iş kazalarının eğitimi işçilere uygulamalı olarak verildi.







İHA

Son Güncelleme: 16.04.2014 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165