‘Ortak akıl ve milli birlik şuuru şart’

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Türkiye’nin yeni bir yılın gelmesiyle umutlanırken, büyük bir terör saldırısıyla sarsıldığını belirterek, eli kanlı katillerin bu defa İstanbul Ortaköy’de bir eğlence mekanını hedef alıp, aralarında turistlerin de bulunduğu 39 kişiyi katlettiğini kaydetti.

01 Ocak 2017 Pazar 18:21
‘Ortak akıl ve milli birlik şuuru şart’

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Türkiye’nin yeni bir yılın gelmesiyle umutlanırken, büyük bir terör saldırısıyla sarsıldığını belirterek, eli kanlı katillerin bu defa İstanbul Ortaköy’de bir eğlence mekanını hedef alıp, aralarında turistlerin de bulunduğu 39 kişiyi katlettiğini kaydetti.


Aras, “Milletimizin, peş peşe gelen saldırılarla acısı büyümüş, öfkesi kabarmıştır. 
Yine istiklalimize kast etmek istemişler, milli birliğimizi imhayı amaçlamışlardır. Artık Türk milletinin tamamı kendisini kanlı namlunun ucunda görmektedir” dedi. Aras’ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

“Teröristler ve terör örgütleri kuklalık yapıp kan dökmüş, arkalarında duran canavar güçler Türkiye üzerinde, Ortadoğu bölgesinde vahşi hesaplarına devam etmişlerdir. Alçak emellerle,  küresel komplolarla ve canice kumpaslarla Türkiye’nin teslimini, diz çöküşünü hayal etmişlerdir. Bir kez daha Türk milletini infaz ve ihanet kıskacına almayı istemişlerdir.


2017’de de terörizmin cinayetleri durmayacaktır. Artık eski ezberlerde ve denenmiş yollarda ısrar anlamsızdır. 
Artık teröre karşı kınama ve lanetleme yarışından daha fazlası yapılmalıdır. Türkiye’nin varlığı için ortak akıl, milli birlik şuuru şarttır, tarihi önemdedir. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar alınamaz. Klasik tedbir ve güvenlik politikalarının yanında teröre tam saha pres ve baskı kurulmalıdır.

Terörle mücadele partiler ve ideolojiler üstü bir konudur. Teröristleri nerede iseler arayıp bulup yok etmeliyiz. 
Terör örgütlerinin yalnızca ülkemizde değil, doğup palazlandığı yerlerde de imha etmeli, kökünü kazımalıyız. Düşmana karşı ayağa kalkmak, tüm vatan sathını korumaya almak yalnızca iktidarın değil, hepimizin manevi sorumluluğu altındadır.

Elbette terörizm kazanamayacak, elbette hainler ve işbirlikçiler hedefledikleri yıkım ve çözülmeye dünya gözüyle şahit olamayacaklardır. 
Ne yaparlarsa yapsınlar milletimizi bölemeyecek, ülkemizi paylaşamayacaklardır. Millet olarak kaderimize ve milli namusumuza sonuna kadar sahip çıkacağız. Herkes müsterih olsun, provokasyonlara dikkat etsin ve merak etmesin ki; zalimleri mazlumların dua ve dirençleri yok edecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin adeta bir savaş cephesinde olduğunu görmektedir. Ve de sonuna kadar devletiyle beraber, milletiyle yan yana olacaktır.

Yıkılmayacağız, yenilmeyeceğiz. Terörist eylemlerle sabrımızı zorluyorlar, ancak aramızda nifak çukuru açmayı başaramayacaklar. Aziz milletimiz sapasağlam, mührü sökülmemiş beşeri bir hazinedir, yağmalanamayacak, dağıtılamayacaktır. Pekişen kardeşliğimizle, güçlenen azmimizle, kuvvetlenen irademizle hainlere fırsat vermeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti bütündür, en büyük mevzidir, düşmeyecek, düşürülmeyecektir.

Hunhar terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara şifalar diliyorum. 
Ülkemizi ziyarete gelen ve hayatlarını kaybeden yabancı ülke vatandaşlarını saygıyla anıyor, ailelerine taziyelerimi sunuyorum.”


Son Güncelleme: 01.01.2017 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.