Ortaköy’de mezarlık bakım onarım çalışmaları

Ortaköy Belediyesi tarafından ilçe mezarlığının bakım, temizlik ,onarım ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor.

09 Eylül 2016 Cuma 17:22
 Ortaköy’de mezarlık bakım onarım çalışmaları


Ortaköy Belediyesi tarafından ilçe mezarlığının bakım, temizlik ,onarım ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor.


Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, İlçe mezarlığını Ortaköy’e yakışır bir hale getirmeye çalıştıklarını belirterek; mezarlığın yan duvarlarında bakım ve onarım çalışması yaptıklarını, mezarlık giriş kapılarını yenileme çalışmalarının devam ettiğini ve duvarların üzerine tel çit çekerek daha uygun bir görüntüye kavuşturmayı amaçladıklarını belirtti.


Başkan İsbir, “böylece kabirlerimiz daha iyi korunabilecek. Orası bizim tarihimiz ve bizde tarihimize sahip çıkmak zorundayız. Mezarlığımıza gereken değeri vererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Personelimiz düzenli olarak mezarlıkların temizlik ve bakımlarını yapıyor. Mezarlık içerisindeki kuruyan otlar ve ağaç dalları temizlenerek, dikenler ve yabani otlar kesildi.


Mezarlık içerisinde ve çevresinde yaptığımız düzenleme, temizlik ve bakım çalışmaları ile vatandaşımızın kabirleri daha rahat ziyaret edebilmelerini sağlamak tek amacımız” dedi.

 


 

 

 

Son Güncelleme: 09.09.2016 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.