Ortaköy’e yeni vidanjör

Çorum’un Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, ilçe belediyesine bir adet 2017 model vidanjör kazandırdı.

17 Şubat 2017 Cuma 17:30
 Ortaköy’e yeni vidanjör


Çorum’un Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, ilçe belediyesine bir adet 2017 model vidanjör kazandırdı.


Başkan İsbir, vidanjörün ilçeye kazandırılmasında sağladığı katkılardan dolayı AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a belediye binası önüne astırdığı dev pankartla teşekkür etti.


Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, ilçesine sıfır kilometre yeni bir araç daha kazandırdı.


Başkan İsbir, belediye araç filosunda eksik olan ve ihtiyaç olduğu zamanlarda bulmakta zorluk çekilen bir adet 2017 model vidanjörü ilçeye getirdi.


İlçeye konvoy halinde getirilen araç, ilçe içinde tanıtıldıktan sonra Ortaköy Belediyesi önüne park edilerek tanıtımı yapıldı.


Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan İsbir, “Sayın Milletvekilimiz Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un isteğimize olumlu bakması ve girişimci çabalarıyla ilçemize kazandırmış olduğumuz vidanjör için buradan kendisine şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. 
İlçemize hayırlı uğurlu olsun.  Araç filomuzda araç sayısı artmaya devam edecektir” dedi.


Son Güncelleme: 17.02.2017 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.