Ortaöğretim kurumlarını gezdiler

Osmancık Atatürk Ortaokulunun 8.sınıf öğrencileri yaklaşan teog sınavları öncesinde Çorum’daki seçkin ortaöğretim kurumlarını gezerek incelemelerde bulundu.

08 Ekim 2016 Cumartesi 08:57
Ortaöğretim kurumlarını gezdiler


Osmancık Atatürk Ortaokulunun 8.sınıf öğrencileri yaklaşan 
teog sınavları öncesinde Çorum’daki seçkin ortaöğretim kurumlarını gezerek incelemelerde bulundu. 

Çorum Fen lisesi, 
Özejder Sosyal Bilimler lisesi, Prof Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Külliyesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu,  Başöğretmen Anadolu Lisesi, Çorum Anadolu Lisesi ve Spor ve Güzel sanatlar liselerini gezen öğrenciler okulların ilgili birimleri hakkında bilgiler edindiler.Okul Müdürü Sakin Karakaş’ın başkanlığındaki kafilede yer alan okulun rehber öğretmeni Fatih akgümüş, Türkçe öğretmeni Hülya Pehlivan, Matematik öğretmeni Mustafa Keşkekçi ve Fen Bilimleri öğretmeni Saliha Erdaş Çiçek refakatinde gezilen okullardaki rehber öğretmenlerce sunumlar gerçekleştirildi. 



Son Güncelleme: 08.10.2016 08:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165