OSB’de çifte toplantı

Organize Sanayi Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Toplantısı ÇOSİAD Toplantı Salonunda yapıldı.

18 Ağustos 2014 Pazartesi 15:58
 OSB’de çifte toplantı


Organize Sanayi Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Toplantısı ÇOSİAD Toplantı Salonunda yapıldı.


Vali Sabri Başköy’ün başkanlığında düzenlenen toplantılara, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, ÇOSİAD Başkanı Bülent Karadayı, Yönetim ve Müteşebbis Heyet Üyesi Bülent Onur, Müteşebbis Heyet Üyeleri Ogün Meroğlu, Bülent Kankurdan, Mustafa Yağlı, Muharrem Sarıaslan, Tuncay Maituna, Zafer Kayılı katıldı.


OSB Müteşebbis Heyeti toplantısında görüşülen konular şöyle; “Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapıldı, 4562 Sayılı OSB Kanunu’nun 9. Maddesine istinaden Müteşebbis Heyetinin 23.05.2013 tarih ve 85.1.c sayılı kararı gereğince oluşturulan Denetim Kurulu hazırladığı Bölgenin 2014 yılı Nisan-Mayıs-Haziran dönemine ait Denetim Raporu, 01.07.2014 tarihinde mesai saati başlangıcından itibaren OSB Bölgesinde uygulanacak arsa tahsis fiyat ve şartları, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2010/2 sayılı genelgesi doğrultusunda, Çorum Organize Sanayi Bölgesi 2013/2. Değerlendirme Raporunun gönderildiği Bakanlığın 21.04.2014 tarih ve 1549 sayılı yazısı ve ekleri.”


OSB Yönetim Kurulu toplantısında ise gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.






Son Güncelleme: 18.08.2014 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.