Osmancık AİHL'ye ödenek geldi

Osmancık Din Eğitimi Veren Kurum ve Öğrencilerini Koruma Derneği Başkanı Aydın Derin, Anadolu İmam Hatip Lisesi donanım ödeneğinin geldiğini bildirdi.

21 Temmuz 2016 Perşembe 17:55
Osmancık AİHL'ye ödenek geldi

Osmancık Din Eğitimi Veren Kurum ve Öğrencilerini Koruma Derneği Başkanı Aydın Derin, Anadolu İmam Hatip Lisesi donanım ödeneğinin geldiğini bildirdi. 

Donanım ödeneğinin çıkarılmasına ilişkin bir açıklama yapan Din Eğitimi Veren Kurum ve Öğrencilerini Koruma Derneği Başkanı Aydın Derin, “Osmancık Anadolu İmam Hatip Lisesi donanımının eksiği bilgisi AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu tarafından Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’e İskilip'te düzenlenen istişare toplantısında iletilmişti. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanıda bilgi notu alarak Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’in talimatı üzerine ilgileneceği söylenmişti. Bu gelişmelerden sonra 19 Temmuz 2016 tarihinde kullanılmak üzere 150 bin liralık ödenek Okul Müdürlüğü'ne gönderildi.

Koruma derneği başkanı Aydın Derin, Donanım ödeneğinin gönderilmesinde ilgi ve alakalarını esirgemeyen, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı ve ilgili bürokratlara teşekkür etti. 

İHA



Son Güncelleme: 21.07.2016 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165