Osmancık Atlı Spor Kulübü’nden Sezon Açılışı

Osmancık Atlı Spor Kulübü Derneği sezon açılışını gerçekleştirdi.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 16:12
Osmancık Atlı Spor Kulübü’nden Sezon Açılışı

Osmancık Atlı Spor Kulübü Derneği sezon açılışını gerçekleştirdi. 

Sezon açılışına Osmancık Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı İrfan Kıymaz, Cumhuriyet Savcısı İsmail Boncuk, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Serhan Töngüç, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim Esmek, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdullah Küçükgöz, Ak Parti İlçe Başkanı Cafer Karlı,CHP İlçe Başkanı Sadık Eker, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Programda konuşan Osmancık Atlı Spor Kulübü Derneği Başkanı Muzaffer Ayna, birlik ve beraberlik adı altında sezon açılışı kapsamında düzenlenen yemeğe katılan herkese teşekkür ederek, “Osmancık Atlı Spor Kulübü olarak bizler birlik ve beraberlik içerisinde bu sporu ilçemizde yaşatmaya çalışıyoruz. Her geçen gün ata ve atlı spora ilgi biraz daha artıyor. İçinde at sevgisi olan halkımızın yarış alanlarına gelerek atlarımızı görmeye, binmeye ve bu duyguyu yaşamaya bekliyoruz. İlçemiz açısından son derece önemli bir olay. Pirinci ile dünyaya nam salmış, tarihi ve kültürel değerleriyle ismi her zaman duyulan bir ilçe konumunda olan Osmancık ilçemizde Atlı Spor Kulübü Derneği bünyesinde ülke genelinde katıldığı tüm yarışlardan kupa be birincilikle dönen atlara sahip olduğumuz için de çok şanslıyız. At yarışlarının tüm yurtta olduğu gibi Osmancık’ta da heyecan içinde izlendiği aşikar, ve bu yarışlarımız Osmancık ve ülke genelinde konuşulan bir yarış olma özelliğine de taşıyor” dedi.

FEDERASYON YARIŞLARI OSMANCIK’TA

Osmancık Atlı Spor Kulübü Derneği yönetim kurulunun 2016 yılı Rahvan Atçılık çalıştayına katılarak ülke genelinde yıl içerisinde 12 adet olan yarışın birinin Osmancık’a verilmesi teklifi, federasyon tarafından onaylandı. 02 Ekim 2016 Pazar günü düzenlenecek olan yarışlara yaklaşık 150 atın katılması bekleniyor.

Atlı Spor Kulübü Derneği Başkanı Muzaffer Ayna bu vesileyle, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Rahvan At Federasyonu yetkililerinin bu yıl Osmancık’a yarış tahsis etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Osmancık ilçesi açısından son derece önemli olan bu organizasyona içinde bu spora sevgisi olan herkesi davet etti.

İHA


Son Güncelleme: 30.05.2016 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.