Osmancık Lisesi mezunları buluşuyor

Osmancık Lisesi’nden 1973 yılından bugüne kadar mezun olan tüm öğrenciler düzenlenecek etkinlikte bir araya gelecek.

29 Temmuz 2016 Cuma 18:20
Osmancık Lisesi mezunları buluşuyor

Osmancık Lisesi’nden 1973 yılından bugüne kadar mezun olan tüm öğrenciler düzenlenecek etkinlikte bir araya gelecek.

1970 yılında kurulan ve ilk mezunlarını 1973 yılında veren Osmancık Lisesi’nden 2016 yılına kadar mezun olan tüm öğrenci ve görev yapan öğretmenler Kurban Bayramı’nın ikinci günü olan 13 Eylül 2016 tarihinde Saray Düğün Salonunda bir araya gelecek. Birlik, beraberlik, kaynaşma ve tanışma organizasyonu olarak düzenlenen programı
Faruk Ağaçbacak düzenliyor. 

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Faruk Ağaçbacak, “Önceki yıllarda düzenlediğimiz mezunlar buluşmasını belli dönemler mezunları ile gerçekleştiriyorduk. Bu yıl geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz mezunlar buluşmasında 43 yıl içerisinde Osmancık Lisesi’nden mezun olan tüm öğrenciler ve bu yıllar içerisinde görev yapan öğretmenlerimizi bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Birbirlerini yıllardır görmeyen arkadaşları bir araya getirmeyi hedeflediğimiz etkinliğimizin talep görmesi halinde devamlı olarak düzenleyeceğiz. Etkinliğimize katılmak isteyen tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz” İfadelerini kullandı.

İHA


Son Güncelleme: 29.07.2016 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.