Osmancık ve Bayat'a yeni başkan

AK Parti Osmancık ve Bayat Teşkilatlarına yeni kadın kolları başkanları atandı.

07 Ocak 2017 Cumartesi 13:21
Osmancık ve Bayat'a yeni başkan

AK Parti Osmancık ve Bayat Teşkilatlarına yeni kadın kolları başkanları atandı.

Osmancık Kadın Kolları Başkanlığına Fazilet Tökel, Bayat Kadın Kolları Başkanlığına ise Yıldız Demirci görevlendirildi. Yeni başkanlar ilk ziyaretini Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'a düzenledi.

AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, yeni atanan Osmancık Kadın Kolları Başkanı Fazilet Tökel ve Bayat Kadın Kolları Başkanı Yıldız Demirci, AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan'ı TBMM'deki makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Kadın Kolları yöneticileri ve Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı ile bir süre sohbet eden Milletvekili Ceylan, parti çalışmalarını değerlendirdi.

Yeni kadın kolları başkanlarına görevlerinde başarılar dileyen Ceylan, önümüzdeki bahar aylarında yapılması planlanan ve Anayasa değişikliği paketini içeren referanduma hazırlıklı olunmasını ve birlik-beraberlik içerisinde yoğun bir çalışma yapılmasını istedi.

Son Güncelleme: 29.07.2018 00:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165