Osmancık’ta 24 Kasım

Osmancık’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü mutlandı. Kutlama programı Kaymakamlık binası...

25 Kasım 2014 Salı 11:01
 Osmancık’ta 24 Kasım


Osmancık’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü mutlandı. Kutlama programı Kaymakamlık binası önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gökdere Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.  Kutlamalar Osmancık Belediyesi Kültür Merkezi'nde devam etti.


Programa Kaymakam Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen İrfan Kıymaz, Askerlik Şube Başkanı Personel Üsteğmen Serhan Tongüç, Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, Belediye Meclis Üyesi Besim Özüdoğru, Ziraat Bankası Müdürü Sadi Özkaya, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.


Osmancık Ömer Derindere Anadolu Fen Lisesi tarafından hazırlanan programın açış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gökdere, "Mesleğimizin temelini oluşturan eğitim ve öğretim konusu, doğrudan iyi insan ve iyi vatandaş yetiştirmeyle ilgili olup, toplumun şekillenmesinde birinci derecede rol oynamaktadır". dedi.


Genç öğretmenler adına konuşan Habibe Bülbül ise, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu vurgulayarak, "Öğretmenlik insanlık tarihinin en önemli ve ölümsüz mesleğidir. Öğretmen insanların kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayan, yaşamları boyunca yardımcı olan ve topluma arkasını dönmeden toplumun sürekli önünde giden bir gönül eridir. " diye konuştu.


Kutlama programı şiirlerin okunması, stajyer öğretmenlerin yemin töreni, emekli öğretmenlere şeref belgesi verilmesi, Türk Halk Müziği dinletisi, ödül töreni, halk oyunları gösterisi ile sona erdi.




Son Güncelleme: 25.11.2014 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.